Giustina Heesbeen

Ik loop voor Parkinson en dementie

Een op de 4 mensen in Nederland heeft een hersenaandoening: dementie, herseninfarct, MS, Parkinson, maar ook depressie en autisme zijn hier voorbeelden van. Mijn vader was 1 van de 4. Hij had de ziekte van Parkinson en later ook Parkinsondementie. In de 16 jaar van zijn ziekte heb ik gezien hoeveel kwaliteit van leven hij heeft in moeten leveren. Mijn vader is er helaas niet meer. Ik hoop dat er in de toekomst een betere behandeling mogelijk is voor iedereen met een hersenaandoening en daarom loop ik mee! 

Totaal opgehaald bedrag: € 211
Streefbedrag: € 150
Nog te gaan

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Anoniem

09-07-2024
€ 15

Sylvia

09-07-2024
€ 25

Rafaella

08-07-2024

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer