M
Marie-Louise de Regt

Lopen om te kunnen lopen

De Hersenstichting wil hersenaandoeningen voorkomen, behandelen en mensen mee laten doen in de maatschappij. Om onderzoek te kunnen blijven doen naar hersenaandoeningen zijn donaties heel hard nodig.

Op 22 september doe ik mee met de dam tot dam loop voor de Hersenstichting. Ik vind het heerlijk dat ik wel gewoon kan hardlopen en daarom wil ik graag mijn stappen inzetten voor de Hersenstichting. Je kunt de Hersenstichting steunen door een donatie te doen op mijn actiepagina.

Er zijn verschillende soorten hersenaandoeningen zoals beroerte, depressie, autisme, migraine, alzheimer, fobie, hersentumor, MS, verslaving en slaapstoornissen. Voor al deze hersenaandoeningen en nog vele andere zet de Hersenstichting zich in. Klik daarom snel op de doneerknop op mijn actiepagina om de Hersenstichting hierin te helpen!

Totaal opgehaald bedrag: € 170
Streefbedrag: € 150
Nog te gaan

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Anoniem

26-04-2024
€ 20

Anoniem

24-04-2024
€ 10

Hanneke en Peter

24-04-2024

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer