S
Sjors de Jong

Sjors rent voor epilepsie

( Lid van team: Vossies on the run )

Sinds mijn epilepsie ben ik bewuster van het welzijn van de hersenen. Naast mij zijn vele mensen hiermee belast. Het kan een grote blokkade zijn in een leven. Mede dankzij de inzet van de Hersenstichting is er meer bekend geworden en zijn er goede behandelingen. Met deze loop wil ik graag een bijdrage leveren.

Totaal opgehaald bedrag: € 837
Streefbedrag: € 150
Nog te gaan

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Anoniem

23-05-2024
€ 10

Anoniem

17-05-2024
€ 15

Mike

17-05-2024

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer