Vossies on the run

Dansers gaan lopen voor het gezonde brein

Wat hebben dansen en hardlopen met elkaar gemeen?

Het is beide supergezond voor je hersenen. Een gezond brein ligt ons na aan het hart, vandaar dat wij ons graag inzetten om tijdens de Dam tot Damloop voor Hersenstichting in actie te komen.

Leden van De Vos Danscentrum die ook van hardlopen houden sluiten zich graag aan bij dit loopteam voor een maximaal resultaat.

Totaal opgehaald bedrag: € 1.435
Streefbedrag: € 1.000
Nog te gaan

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 30

Corina

25-05-2024
€ 15

Anoniem

23-05-2024
€ 10

Anoniem

17-05-2024

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer